Jaki psycholog Warszawa
Jaki psycholog Warszawa
Czy ktoś mógłby polecić jakiegoś dobrego psychologa w Warszawie????? Fajnie gdyby to była kobieta, ale to już niekoniecznie....oczywiście przyjmującego prywatnie, możliwie szybko
Re: Jaki psycholog Warszawa
Nie patrz sie na to, aby psycholog był kobieta ale zwróć uwagę na to jaka jest jego specjalizacja. Jeden psycholog będzie lepiej sobie radził w zaburzeniach zachowania, drugi w terapii dla ludzi biznesu, trzeci w depresjach. Własnie to zalezy od tego do kogo się wybierzesz....
W Warszawie polecam Strefę Myśli na Limanowskiego i prowadzoną tam psychoterapię indywidualną. Pracuje tam wielu psychologów, tak wiec myślę, że nie powinnaś mieć problemu z dostaniem się na wizytę.
Chodziłam tam z baby blues po porodzie. Nigdy nie sądziłam, ze mnie to dopadnie i kiedyś wydawało mi się to fanaberią. Ale jednak....
W Warszawie polecam Strefę Myśli na Limanowskiego i prowadzoną tam psychoterapię indywidualną. Pracuje tam wielu psychologów, tak wiec myślę, że nie powinnaś mieć problemu z dostaniem się na wizytę.
Chodziłam tam z baby blues po porodzie. Nigdy nie sądziłam, ze mnie to dopadnie i kiedyś wydawało mi się to fanaberią. Ale jednak....
Podpytaj w klinice PsychoMedic. Nie powinno być problemu z szybkim terminem, bo mają w Warszawie 6 lokalizacji. Możesz liczyć na rzetelnych specjalistów i konkretną pomoc.
Grunt to wybrać dobrego psychologa z doświadczeniem. Zobacz sobie kozeta.pl, psychoterapia Warszawa. Myślę że warto się tam zapisac i przejść terapię. Każdy z nas ma problemu większe lub mniejsze i często nie radzimy sobie z nimi. Terapia moze naprawdę pomóc i pozwala spojrzeć inaczej na nasze życie
Ja z kolei znam bardzo dobrych psychologów z Nowego Modlina - to jest niedaleko Warszawy. Prywatna klinika Medox, już od wielu lat z sukcesem pomaga osobom w potrzebie. Warto sie do nich wybrac i dać sobie pomóc
-
- Forumowiczka
A może potrzebujesz zamiast psychologa hipnoterapeuty? Miałam kilka sesji hipnozy i coachingu odnośnie zaburzeń odżywiania. Świetna sprawa, pomógł mi skuteczniej i szybciej niż psycholog.
Ja polecam EMPATYCZNYCH lekarzy w centrum medycznym w stolicy - doktora.pl. Nie spotkałam się z lepszymi a mam trochę swoich problemów. Polecam!
Dobry psycholog to podstawa.

-
- Młodsza Forumowiczka
Mogę wam polecić dobrego psychologa, co prawda nie z Warszawy, a z Częstochowy, ale jest możliwość skorzystania ze spotkań online. Więc można brać udział w terapii, niezależnie od tego w jakim miejscu się znajdujesz, byle mieć dostęp do internetu. Jest to pani doktor Joanna Lena Lipin. Fantastyczna osoba, z niesamowitym podejściem do pacjenta, która potrafi dostrzec problem tam, gdzie my się tego nawet nie spodziewamy. Mi pomogła w zaawansowanej nerwicy. Za co jestem jej bardzo wdzięczna, bo uratowała nie tylko moje zdrowie, ale także związek.
-
- Świeżynka
- Kontakt:
Jaki psycholog Warszawa
Siema
Od października najprawdopodobniej bd studiował w Warszawie i planuje się zapisać na Karatę lub Muay Thai. Może ktoś mi polecić jakiś klub, ale ktoś kto tam ćwiczy lub zna kogoś ćwiczącego? Fajnie by było jak by był z siłownią.
Od października najprawdopodobniej bd studiował w Warszawie i planuje się zapisać na Karatę lub Muay Thai. Może ktoś mi polecić jakiś klub, ale ktoś kto tam ćwiczy lub zna kogoś ćwiczącego? Fajnie by było jak by był z siłownią.
-
- Forumowiczka
A Psychomedic? To jedna z prężniej działających klinik psychologicznych/psychiatrycznych. Możesz skontaktować sie z nimi przez https://psychomedic.pl/ lub telefonicznie, 7 dni w tygodniu