Praca za granicą
Re: Praca za granicą
Jeżeli chodzi o pracę za granicą to mi się wydaje że bardzo dobrym rozwiazaniem bedzie praca jako opiekunka dla osób starszych razem z agencją posiadają bardzo duzo ciekawych ofert odnośnie pracy jako opiekunka za granicą a dokładniej w Niemczech. Sama zastanawiam się nad podjeciem takiego zatrudnienia.
Jak chcesz pracować po za granicami naszego kraju to na pewno warto będzie znać wszelkie swoje prawa jako pracownika.
-
- Świeżynka
Warto spróbować swoich sił jako opiekunka osób starszych. Dzięki Agencji samo wdrożenie do pracy przebiega bardzo sprawnie i komfortowo. Służą pomocą o każdej porze dnia i nocy, bardzo doceniają pracowników, często wypłacane są nagrody, premie na święta 

Moja siostra podjęła współpracę z opiekunki.info i również nie narzeka na współpracę. Nie musi się niczym przejmować i bardzo dobrze zarabia. Wydaję mi się że moja druga siostra również zostanie opiekunką osób starszych 

A czy podczas pobytu poza granicami naszego kraju korzystaliście z czegoś takiego jak karta EKUZ? Znalazłem ostatnio wiele informacji na jej temat i zastanawiam się czy warto to wyrobić. Jak to wygląda w praktyce? Chętnie posłucham osób, które miały już jakieś doświadczenie w temacie
ja tez pracuje za granicą już jakiś czas. Regularnie wyjeżdzam do Niemiec ( z agencją Dolce Vita) i tam opiekuje się osobami starszymi. Praca dość wymagajaca ale jednocześnie bardzo wdzięczna. Na zarobki też nie mogę narzekać 

-
- Młodsza Forumowiczka
Jeżeli ktoś z was szuka wykwalifikowanej osoby do opieki nad osobą starszą, osoba po udarze, osobie lezącej to polecam zapoznać sie z ofertą firmy opiekanadrodzicami.eu. My korzystaliśmy z usług takiej osoby i powiem wam, że Pani nauczyła nas w 100% opieki nad naszą leżącą babcią.
Na początku myślałam, że praca w charakterze opiekunki seniorów w Niemczech https://privatecare24.pl nie będzie dla mnie, na szczęście opłacało się zaryzykować