Sypialnia - co ze ścianami?
Sypialnia - co ze ścianami?
Od jakiegoś czasu remontujemy z mężem mieszkanie i teraz przyszedł czas na sypialnię. Czy waszym zdaniem fototapety do sypialni sprawdzą się w tym pomieszczeniu? A jeśli tak, to jaki wzór powinniśmy wybrać?
Re: Sypialnia - co ze ścianami?
Wydaje mi się, że skoro decydujesz się na tapety to powinnaś je dopasować do stylu i kolorystyki. Osobiście nie przepadam za nimi i u nas są normalnie pomalowane ściany, dają więcej możliwości moim zdaniem, a żeby niebyły puste kupiłam sobie w jagodowymkocie fajne ramki na zdjęcia, a niedawno obraz malowany na płótnie, przyznam, że jest z czego wybrać. Możesz sobie zerknąć są tam prawdziwe, żetak powiem perełki.
też mi się wydaje że normalnie pomalowane ściany dają więcej możliwości. ale jeśli lubisz fototapety to nie rezygnuj z pomysłu tylko pamiętaj że wszystko z umiarem. jedna spokojnie starczy a resztę ścian pomaluj na jakiś pasujący odcień. bez problemu dopasujesz sobie coś z kolorów świata duluxa , mają pełno tych odcieni w swojej kolekcji
Moim zdaniem fototapety są bardzo dobrym rozwiązaniem. Jeżeli chodzi o konkrety, wszystko jest kwestią gustu.
Dla mnie fototapety czy naklejki scienne to całkiem spoko patent zwłaszcza jesli chce sie cos przykryc, ale wypelnic pustke albo tak jak u nas w pokoju corki zwyczajnie podkoloryzowac klimat. Meble i sciany ma w bezach, wiec chcialam rzeczywiscie wprowadzic troche "dziecięcości" w jej pokoju - zakochala sie w tej naklejce z salonu agaty. Nie bylo opcji zeby zrezygnowac z pomyslu 

Ja na ścianach w sypialni mam bardzo ładny kolor, ale teraz zastanawiam się nad pewną zmianą aranżacji. Chciałabym mieć w swojej sypialni tego typu ścianę ze szkła. Sądzicie, że to dobre rozwiązanie? Może ktoś z was ma takie u siebie i może mi powiedzieć jak się to sprawdza?
Wydaje mi się, że ściany najlepiej jak już wiele osób napisało po prostu pomalować na jakiś ulubiony kolor. A jeśli chodzi o dodatki, to też teraz chciałabym troszkę to pozmieniać. Zastanawiam się czy taka pościel będzie dobrym rozwiązaniem, zależy mi głównie na jakości co sądzicie?
Ja mam zrobione ściany takim jakby.. puszkiem. To jest chyba tapeta, nie wiem, bo mąż nakładał kiedy mnie nie było, ale wygląda cudownie
Oczywiście tylko jedna ze ścian, na reszcie farba

Ja mam po prostu pomalowane i wyglądają dobrze, a fajnym uzupełnieniem wydaje mi się może być pościel, ja na przykład ostatnio znalazłem użytkownika na Allegro i powiem Wam, że ma naprawdę bardzo fajne ofert. Co sądzicie o takim kupowaniu przez internet?
Rzeczywiście na Allegro możesz śmiało kupować