Restauracja w Warszawie
Restauracja w Warszawie
Hejka kochani, niedługo wybieram się do Warszawy w sprawie pracy i chciałabym dowiedzieć się, gdzie mogłabym przy okazji wstąpić na coś dobrego? Jaką restauracje mi polecicie lub inne miejsce, gdzie mają niedrogo, a dobre potrawy? Bo trochę sama poszperałam w necie gdzie mozna wybrać się na obiad i znalazłam restaurację Pianka, to prawda że obiad z dwóch dań i deser to cena 19,90 ?
Re: Restauracja w Warszawie
Nigdy nie byłam w tym miejscu. Ale trzeba pamiętać, że za lepszy posiłek warto zapłacić trochę więcej. Jeśli chciałabyś zjeść coś dobrego, w rozsądnej cenie i w miłej atmosferze - sprawdź restaurację Na Skrajnej. Myślę, że będziesz zadowolona.
-
- Forumowiczka
ja nie sprawdzam opinii o restauracjach bo piszą je durnie podstawione. Za to sprawdzam czy takowa restauracja ma jakieś certyfikaty itp na ISO to już coś znaczy.
Ja niedawno szukałam miejsca na wesele i trafiłam na Rozdroże. To restauracja w Warszawie niedaleko Łazienek Królewskich. Mają świetną ofertę, organizują wesele i inne imprezy okolicznościowe. Razem z narzeczonym zastanawiamy się nad wynajęciem tam sali na nasze wesele w 2020 roku.
Gdzie jak gdzie, ale akurat w warszawie to na co drugim rogu jest coś dobrego 

Zgadzam się, za każdym razem jem gdzie indziej 

Ja też testuję ciągle nowe miejsca. Ostatnio "na tapecie" była mała restauracyjka na Woli - w Weku. Mega jedzenie. Serio, dawno mi tak nie smakowało. Zresztą mężowi też. Krem pomidorowy z malinami - poezja. Polędwiczka z kurkami - petarda. No i na koniec krem z mascarpone. Polecam.
-
- Forumowiczka
A jak szukacie pod Warszawą miejscówki na wesele to zobaczcie sobie dom weselny Astoria. Mają bardzo dużą i elegancką salę weselną. U nich ceny też są przystępne. 170 zl na osobe za menu przy opcji najbogatszej, wiec nie jest zle 

Dobre jedzenie? Fajna restauracja? To zdecydowanie restauracja Na Skrajnej w Ząbkach. Naprawdę wyśmienite jedzenie, fajny klimat, miejsce dogodne dla każdego - takie opinie można znaleźć w sieci. Restauracja serwuje kuchnię polską. Warto zajrzeć, jeśli jesteśmy z okolicy.