Czy zamawiacie ubrania w sklepach internetowych
Czy zamawiacie ubrania w sklepach internetowych
Hej. Czy zdarza się Wam kupować ciuchy przez internet? Co sądzicie o tej formie zakupów? Warto?
Re: Czy zamawiacie ubrania w sklepach internetowych
Ja często zamawiam w sieci ubrania. Polecam wybierać te większe sprawdzone sklepy .Wtedy będziesz miała pewność,że to co zamawiasz jest porządnej jakosci oraz,że nikt CIe nie oszuka. Kilka razy zrobilam zakupy w tym sklepie:
megakoszulki.
Kupowałam tam koszulki dla siebie oraz dla męża.
Jest to jeden z większych sklepów. Sama robiłam tam zakupy już miliony razy Mają dobre ceny oraz wybór ciuszków jest spory.
megakoszulki.
Kupowałam tam koszulki dla siebie oraz dla męża.
Jest to jeden z większych sklepów. Sama robiłam tam zakupy już miliony razy Mają dobre ceny oraz wybór ciuszków jest spory.
Witajcie, ja ostatnio trafiłam na bieliznę ciążową i zamówiłam ja, jest na prawdę super. Figi są wykonane z materiału oddychającego, przez co zawsze czuję się świeżo. Polecam wam dziewczyny!
Kupuję w sieci bardzo często. Większość moich ciuchów, które mam w szafie zostały właśnie zamówione. Na ogół szkoda mi czasu i brakuje sił na to by biegać po galerii, przymierzać to wszystko tylko po to by kupić sobie dwie bluzki
Bardzo wygodna pod tym względem jest hurtownia odzieży online. Mogę sobie z poziomu komputera kupić co mi się podoba. W razie czego, gdybym zamówiła np. zły rozmiar to mam miesiąc na zwrot
Nie ma z tym żadnych problemów

-
- Forumowiczka
Jak już mowa o hurtowniach, to gdyby ktoś szukał to ja polecam hurtownię Wólka Kosowska centrum chińskie. Mają fajne ubrania, dobrze schodzą w moim sklepie, a różne mają, co też jest dużym plusem, bo można uderzyć w szerszą klientelę.
Ubrania i buty. Wybór online jest bardzo duży więc można siedzieć w internecie całą dobę i szukać ciekawych pozycji. Teraz zamówiłam sobie buty ze skóry naturalnej, połowę taniej jak u mnie w sklepach stacjonarnych.
Masz racje, że w internecie te ceny są jednak korzystniejsze. Znam taki fajny sklep Azaway w którym kupuję buty damskie i podoba mi się to, że nie wydaję wiele, a mam kolejną parę ładnych i wygodnych butów do kolekcjianim pisze:Teraz zamówiłam sobie buty połowę taniej jak u mnie w sklepach stacjonarnych.

Pewnie, ze tak! Nawet chetniej, niz w normalnych sklepach. Szczegolnie cenowo to widac - w sklepie (jakiejs galerii) ubrania sa drozsze o 30-50% - wiec po co przeplacac? Np kurtki skórzane damskie - mozna kupic w sklepie La Fenice - takze przez internet. Co ciekawe i wazne - mozna zamowic u nich kurtke na swoj wymiar! A tak w sklepie zwyklym - nie zrobicie, prawda?
Mi się zdarza zamawiać dosyć często ubrania w necie, głownie to są zwykłe ciuchy na co dzień ale lubię też ubrania które ma w swoim butiku
znana projektantka, na pewno na wielkie wyjścia czy przyjęcia to idealne ubrania jeśli chcesz się naprawdę wyróżnić.
znana projektantka, na pewno na wielkie wyjścia czy przyjęcia to idealne ubrania jeśli chcesz się naprawdę wyróżnić.
Tak. Ja bardzo dużo ciuchów zamawiam przez neta. Nawet kupowałam figi na kinga.com.pl
Jest to dla mnie dużo wygodniejsza forma robienia zakupów dzięki czemu mam więcej czasu dla siebie i rodziny