Czy zamawiacie ubrania w sklepach internetowych

Każda z nas lubi podążać za trendami.. Co obecnie jest na topie? Jak wyróżniać się w śród innych kobiet? Jak być oryginalną?
Awatar użytkownika
kametr
Forumowiczka

Czy zamawiacie ubrania w sklepach internetowych

Post autor: kametr » 31 sie 2016, o 12:37

Hej. Czy zdarza się Wam kupować ciuchy przez internet? Co sądzicie o tej formie zakupów? Warto?

Awatar użytkownika
henke
Forumowiczka

Re: Czy zamawiacie ubrania w sklepach internetowych

Post autor: henke » 31 sie 2016, o 13:10

Ja często zamawiam w sieci ubrania. Polecam wybierać te większe sprawdzone sklepy .Wtedy będziesz miała pewność,że to co zamawiasz jest porządnej jakosci oraz,że nikt CIe nie oszuka. Kilka razy zrobilam zakupy w tym sklepie:
megakoszulki.

Kupowałam tam koszulki dla siebie oraz dla męża.

Jest to jeden z większych sklepów. Sama robiłam tam zakupy już miliony razy Mają dobre ceny oraz wybór ciuszków jest spory.

Madzik13
Świeżynka

Post autor: Madzik13 » 23 lis 2016, o 15:22

Witajcie, ja ostatnio trafiłam na bieliznę ciążową i zamówiłam ja, jest na prawdę super. Figi są wykonane z materiału oddychającego, przez co zawsze czuję się świeżo. Polecam wam dziewczyny!

nimco
Forumowiczka

Post autor: nimco » 17 lut 2017, o 12:11

Kupuję w sieci bardzo często. Większość moich ciuchów, które mam w szafie zostały właśnie zamówione. Na ogół szkoda mi czasu i brakuje sił na to by biegać po galerii, przymierzać to wszystko tylko po to by kupić sobie dwie bluzki :/ Bardzo wygodna pod tym względem jest hurtownia odzieży online. Mogę sobie z poziomu komputera kupić co mi się podoba. W razie czego, gdybym zamówiła np. zły rozmiar to mam miesiąc na zwrot ;) Nie ma z tym żadnych problemów

Wysimirska
Forumowiczka

Post autor: Wysimirska » 27 lut 2017, o 20:21

Jak już mowa o hurtowniach, to gdyby ktoś szukał to ja polecam hurtownię Wólka Kosowska centrum chińskie. Mają fajne ubrania, dobrze schodzą w moim sklepie, a różne mają, co też jest dużym plusem, bo można uderzyć w szerszą klientelę.

anim
Świeżynka

Post autor: anim » 20 kwie 2017, o 06:47

Ubrania i buty. Wybór online jest bardzo duży więc można siedzieć w internecie całą dobę i szukać ciekawych pozycji. Teraz zamówiłam sobie buty ze skóry naturalnej, połowę taniej jak u mnie w sklepach stacjonarnych.

Draboska
Świeżynka

Post autor: Draboska » 20 kwie 2017, o 16:38

anim pisze:Teraz zamówiłam sobie buty połowę taniej jak u mnie w sklepach stacjonarnych.
Masz racje, że w internecie te ceny są jednak korzystniejsze. Znam taki fajny sklep Azaway w którym kupuję buty damskie i podoba mi się to, że nie wydaję wiele, a mam kolejną parę ładnych i wygodnych butów do kolekcji :) Ja na punkcie butów jestem zbzikowana, bo noszę tylko sukienki, mam ich olbrzymią liczbę i do każdej sukienki muszę mieć też pasujące buty. No i wtedy trzeba zrobić kolejne zakupy :D

Bryłka83
Forumowiczka

Post autor: Bryłka83 » 20 maja 2017, o 12:48

Pewnie, ze tak! Nawet chetniej, niz w normalnych sklepach. Szczegolnie cenowo to widac - w sklepie (jakiejs galerii) ubrania sa drozsze o 30-50% - wiec po co przeplacac? Np kurtki skórzane damskie - mozna kupic w sklepie La Fenice - takze przez internet. Co ciekawe i wazne - mozna zamowic u nich kurtke na swoj wymiar! A tak w sklepie zwyklym - nie zrobicie, prawda?

kulska
Forumowiczka

Post autor: kulska » 23 maja 2017, o 15:00

Mi się zdarza zamawiać dosyć często ubrania w necie, głownie to są zwykłe ciuchy na co dzień ale lubię też ubrania które ma w swoim butiku
znana projektantka, na pewno na wielkie wyjścia czy przyjęcia to idealne ubrania jeśli chcesz się naprawdę wyróżnić.

Barbana88
Forumowiczka

Post autor: Barbana88 » 23 maja 2017, o 18:14

Tak. Ja bardzo dużo ciuchów zamawiam przez neta. Nawet kupowałam figi na kinga.com.pl :D Jest to dla mnie dużo wygodniejsza forma robienia zakupów dzięki czemu mam więcej czasu dla siebie i rodziny :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Modna mama”