Cellulit na brzuchu
Re: Cellulit na brzuchu
Ja miałam w dziwnych miejscach skórkę pomarańczową jak zabezpieczałam sie pigułkami, ale całe szczęście był to cellulit wodny, po ciąży mam mechaniczną antykoncepcję bo uważam że jest zdrowsza i dla ciała i dla całego organizmu no i libido, używamy z mężem diafragme dopochwową i żel plemnikobójczy
Na cellulit swietnie sie sprawdzi z bielendy seria anti cellulite. maja genialne serum aktywne ujedrniajaco napinajace oraz aktywna maska w placie na uda i posladki. Uzywalam ich i z czystym sumieniem polecam
Ja pje miks octu jablkowego i imbiru 

U mnie pomogły zabiegi z kombinezonem Thermal w Studio 66 Figura i Zdrowie w Warszawie. Bardzo polecam, przesympatyczna kadra, która pomoże ci dobrać zabieg odpowiedni do problemu, z którym się zmagasz. Ja efekty widziałam już po pierwszym zabiegu. Taki kombinezon skutecznie redukuje cellulit. Dzięki temu teraz czuję się pewnie we własnym ciele!
Ja smaruję olejkiem do ciała Egyptian Miracle firmy Eveline. Bardzo poprawia sprężystość skóry. Gdy się stosuje często to efekty super na ciele.
Na pozbycie się cellulitu zrobiłam zabieg endermologię , super ujędrnia sylwetkę ciała i pozbywa się cellulitu. Teraz moje ciało wygląda na prawde o niebo lepiej
Na zabiegi chodzę do https://endermologia-warszawa.pl/ warto, zobaczycie same jakie daje to świetne efekty.

-
- Młodsza Forumowiczka
szczotkowanie na sucho, krem na cellulit, peeling ciała
i ćwiczenia na brzuch oczywiście

Jakiś dobry body wrapping sobie kup albo mieszaj w domu haha.
Nie wiem czy słyszałyście o zabieg endermologii, masażu podciśnieniowym, który jest bardzo skuteczny na cellulit, ja chodze do salonu Mariposa https://endermologia-warszawa.pl/ i jestem po drugim zabiegu i juz jestem zadowolona z efektów.
W sumie polecam body wrapping