jaka suszarka do włosów?
jaka suszarka do włosów?
jakie macie suszarki i czy jesteście z nich zadowolone? Chcę kupić siostrze na urodziny nową i wpadła mi w oko suszarka Babyliss Pearl Shimmer, jest teraz w promocji w euro com, wygląda super, ma jonizację, można sobie w niej ustawić moc i temperaturę powietrza
Re: jaka suszarka do włosów?
Ja mam zwykłą suszarkę z Philipsa z funkcją chłodzenia.
Babyliss ma wysokiej jakości sprzęt, sama też mam u siebie kilka ich urządzeń m.in. świetną lokówkę Bronze Shimmer, która daje efekt fal na włosach. Bardzo mi się ten efekt podoba, tym bardziej, że zrobienie fal jest szybkie, urządzenie się błyskawicznie nagrzewa.
-
- Świeżynka
Ja mam suszarkę z Philipsa z funkcją chłodzenia. Aczkolwiek nie używam jej za często ze względu na to, ze też niszczy włosy.
-
- Forumowiczka
Ja sobie ostatnio zamowilam suszarkę babyliss pro, byla na promocji na Notino, wiec naprawde mega sie oplacalo
uzywam jej codziennie i sobie chwale, nie niszczy wlosow, ma jonizacje, regulacje temperatury itp 

Zależało mi na suszarce z jonizacją i zamówiłam sobie Xiaomi Jimmy F6 na polskim Geekbuying bo akurat była w dobrej cenie. Ma 3 ustawienia temperatur, więc można ją ustawić tak, żeby nie niszczyła włosów, odkąd ją mam układanie fryzury po myciu idzie o wiele sprawniej 

na tiktoku jest teraz ciekawy challenge Babyliss #BaBylissExpressYourself do wygrania sporo zestawów urządzeń do stylizacji włosów, a w konkurie można wykazać się kreatywnością