Co potrzebne a co zbędne dla dziecka
Re: Co potrzebne a co zbędne dla dziecka
Z doświadczenia mogę powiedzieć, że probiotyk to z pewnością potrzebny zakup po porodzie. Ja małej dawałam FFbaby, dla uzupełnienia flory bakteryjnej. Tym bardziej, że mała dostaje mleko modyfikowane. To żeby problemów z trawieniem nie było.
Moja 17-letnia córka jest chyba uzależniona od zakupów - cały czas prosi o jakieś nowe spodnie... Mam już tego dość, szczególnie, że nie potrafię jej odmówić! Dlatego ostatnio zaczęłam szukać sklepu internetowego z dobrymi cenami.
-
- Młodsza Forumowiczka
Jak to jest z tym sprzętem medycznym do użytku domowego? Czytałam nieco na temat termometrów bezdotykowych. Taki sprzęt jest potrzebny. Co jeszcze?
Cała wyprawka już gotowa? Ja już prawie wszystko mam. Zastanawiałam się nad laktatorem, ale kupię go dopiero po porodzie.
Potrzeby dziecka zależnie od wieku są różne. Jeśli macie dziecko w wieku szkolnym, to może was zainteresować ta oferta ksiegarnia.pwn.pl. Jest tu duża oferta piórników szkolnych z pełnym wypasażeniem. Znajdziecie w nich długopisy, kredki, gumkę plan lekcyjny. A wszystko ma swoje miejsce. Do tego można zaoszczędzić bo cena promocyjna.
-
- Młodsza Forumowiczka
Całą wyprawkę dla mojego maluszka skompletowałam przez internet. Stwierdziłam, że bieganie w takim stanie po sklepach nie będzie dla mnie najprzyjemniejsze 

tulik zbędny, szczotki do butelek, śpiworek do wózka, wogole się nie przydały
Ja miałam świetne nosidełko, kupione jeśli dobrze pamiętam na babyandtravel.
Świetnie się sprawowało, także nad takim gadżetem się zastanówcie dziewczyny 

Ja ostatnio stałam sie posiadaczka takiego adaptera do pasów bezpieczeństwa dla mojego syna. Jest to bardzo dobre urządzenie ponieważ dzieki niemu nie potrzebuje fotelika dla dziecka. Posiada atesty bezpieczeństwa oraz homologacje i jest w pełni akceptowalne przez polskie prawo kodeksu ruchu drogowego.
u nas zbędne były smoczki, szczotki do butelek, butelki, tulik, worki do sterylizacji w mikrofali, kosmetyki w zapasie(mały uczulony, myję samą wodą) i ubranek za dużo kupiłam